9/13/2021
80

The ATI Radeon Catalyst Display Driver version 10.5 For Windows XP/MCE/Windows 7, released by Advanced Micro Devices(AMD) (formerly know as ATI).Catalyst introduces the following new features:. Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Advent dt3411 driver download for windows.

 1. Daut Demaku Biografia Youtube
 2. Daut Demaku Biografia Corta
 3. Daut Demaku Biografia Wikipedia

Daut Demaku[1] born on October 13, 1944 in the Abria village (Drenica, Kosovo ), is Albanian writer and lecturer of the course 'The Art of Positive Thinking'.

Biography[edit]

He was schooled in his hometown and in Pristina. Four years was editor of the student newspaper of Kosovo 'Bota e Re' (New World) and a mandate was president of the League of Students of Kosovo.

Daut

A long time was editor of the editorial desk of Rilindja Magazine, editor of the book publishing Agricultural Cooperative in Pristina and finally the director of Rilindja Publishing House. His works are translated into English, Norwegian, Macedonian and Serbian.

Works[edit]

 • Brigjet e Thata - 1967[2]
 • Plisat e Kuq - 1969[3]
 • Plisat e Kuq - 1971
 • Kapituj jete - 1977
 • Shi e Puhi - 1979
 • Buka - 1981
 • Bletaja - 1976
 • Në mjaltishtë - 1978
 • Mote të thata - 1983
 • Trëndafila pa gjëmba - 1986
 • Guralec në këpucë -1989
 • Tregime Shqiptare -1996
 • Mendimi dhe Suksesi - 1997
 • Magjia e Urtisë - 2000
 • Shenjat para kthesave - 2002
 • Thuaji jetes miremengjes - 2003
 • Rina Dhe Gjyshi - 2004
 • Aforizma - 2005
 • Tregime Shqiptare dhe Mendimi Pozitiv
 • Trenat e mesnatës - 1972
 • Selgjishtja është dëshmitare - 1978
 • Ndryshoe vehten o njeri - 2004
 • Servisi i shpirtit - 1997
 • Ulërima - 2004
 • Tregime të sotme shqiptare - 1968
 • Toka e përgjakur - 1972
 • Djepi i lashtë - 1984
 • Lumturia - 2016

143 Ergebnisse zu Daut Demaku: USA, kostenlose Person-Info bei Personsuche Yasni.de, alle Infos zum Namen im Internet. #tvora #rtvoranews #thumbon Follow TV Ora dhe RTV Ora News Subscribe To 'Ora News' on YouTube Channel for NEWS HERE: Subscribe To 'Ora.

Daut Demaku Biografia

External links[edit]

Daut Demaku Biografia Youtube

 • Positive Thinking (Albanian) 21.06.2016

Daut Demaku Biografia Corta

References[edit]

 1. ^Nebil Duraku:Shkrimtarët e Kosovës '43-'83, Rilindja, Prishtina, 1984, p.63. 17.06.2016.
 2. ^Daut Demaku:'Brigjet e thata' Jeta e re, Prishtina, 1967. 17.06.2016.
 3. ^Daut Demaku:Plisat e Kuq, Rilindja, Prishtina, 1969. 17.06.2016.

Daut Demaku Biografia Wikipedia

Retrieved from 'https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Daut_Demaku&oldid=987518100'
6817.info – 2018